تاریخ : يکشنبه 17 تير 1397     |     کد : 623

اسامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد از طریق آیین نامه استعدادهای درخشان در سالتحصیلی 98-97

اسامی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد از طریق آیین نامه استعدادهای درخشان دانشگاه بناب برای سالتحصیلی 98-97 اعلام گردید

لیست اسامی پذیرفته شدگان اولیه کارشناسی ارشد از طریق آیین نامه استعدادهای درخشان دانشگاه بناب به شرح زیر اعلام می شود:
  1. خانم آسیه حسین­ پور
  2. خانم فاطمه فیض ­اله زاده
  3. خانم مینا اسدی
  4. خانم فاطمه احمدزاده
اسامی پذیرفته شدگان نهایی پس از تایید صلاحیت عمومی از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد. دانشجویانی که قصد انصراف از ثبت نام در این را دانشگاه دارند، لازم است تا تاریخ 97/04/28 نامه کتبی مبنی بر انصراف خود را شخصاً به آموزش دانشگاه (خانم غفاری تحویل دهند). در غیر این باید فرم بررسي صلاحيت عمومي را تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم به آموزش دانشگاه تحویل دهند.

برای مشاهده مدارک موردنیاز و دانلود فرم صلاحیت عمومی بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
فرم بررسی صلاحیت عمومی داوطلبان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

نوشته شده در   يکشنبه 17 تير 1397  ساعت  08:37   توسط   A. Esmaeelzadeh    تعداد بازدید  351
ویرایش شده در پنجشنبه 15 شهريور 1397 ساعت 14:56 توسط آی تی شمس وسعی
PDF چاپ بازگشت